Ko dobiš košarico, ali so notri tudi CD-ji?

Prijateljica se je pred kratkim razšla s fantom. Bila sta skupaj približno pet mesecev, vse lepo in prav, dokler nista ugotovila, da se v prihodnosti ne vidita skupaj, da imata v življenju različne cilje (kako klišejsko) in se »prijateljsko« razšla.
Včeraj sva bili na prvi kavi po njunem razhodu in razložila mi je celotno zgodbo. Med drugim mi je še posebej všečen naslednji del zgodbe. Ne vem točno kdaj (ampak še v srečnih časih), je bila pri njem na obisku in med drugim je prebrskala tudi njegovo zbirko CD-jev in DVD-jev. Tu so se skrivali tudi DVD-je njej všečne TV nadaljevanke Prijatelji (Friends). Z namenom, da si bo krajšala kakšen deževen popoldan s smehom si je sposodila dva DVD-ja. Res si je nekaj delov ogledala, potem pa sta DVD-ja samo ležala pri njej doma, vse do konca njune zveze. Kakšen teden po koncu njune zveze pa jo fant pokliče in ji reče, da pogreša tista dva DVD-ja, ki si ju je ona že pred časom sposodila. Seveda sta se dobila in DVD-ja mu je vrnila.
Jaz pa sem se ob tej pripovedi zamislila, koliko CD-jev sem si jaz sposodila pri kakšnem fantu, vendar jih za razliko od njenega, le ta ni nikoli pogrešal, nikoli poklical, da jih želi nazaj. Ali pa je bil morda preponosen, da bi me poklical, morda preveč prizadet, da bi me videl? Tako so CD-ji ostali pri meni. Ok, saj ne govorim o veliki številki, ampak skozi moje pretekle veze se pa je nabralo nekaj CD-jev v moji zbirki, ki jih lahko označim kot nekakšen  izkupiček mojih neuspelih vez.


Mogoče vas zanima tudi:


Značke: ,


9 odzivov na “Ko dobiš košarico, ali so notri tudi CD-ji?”

 1. Saša je rekel/rekla:

  Simona, bravo! :) Upam, da je zbirka velika! CD-jev mislim.
  Pa upam, da tvoj trenutni fant ne prebira teh vrstic, ker … hmja ….. no, razen, če imaš na svoji polici le kakšne tri CD-je ;)

 2. ta pametna je rekel/rekla:

  Očitno vseeno nisem pri ta pametnih. Za spremembo od Simonine zgodbe je pred leti tip pobral meni vse CDje, da ne omenjam še likalnika, radia, tv-ja, mojega ponosa…. ampak to je potem že druga zgodba… :-(

 3. Simona je rekel/rekla:

  Saša: ja, saj številka res ni velika (naštela sem jih 5) – tako bivših fantov kot njihovih CD-jev :)

  Ta pametna: da te potolažim: tudi pri meni ni šlo vse v plus, ampak sem tudi jaz ostala brez parih CD-jev, ki so si jih moji bivši sposodili… win some, lose some :)
  Ok, likalnik naj kar ima, ampak vseh CD-jev pa jaz res ne bi pustila za sabo.

 4. Simona je rekel/rekla:

  Saša: aja, 5 je številka CD-jev, ne bivših fantov. te pa ne povem ;)

 5. Saša Ličen je rekel/rekla:

  Ko gre vse v rit naj kar ima še tiste CDje.Glavno da je meni ostala televizija :o ))

 6. Valter je rekel/rekla:

  No, pa drugo mnenje. Košarica od lepšega spola. Da pozabiš neverjetno bolečino in žalost, ki te pri tem navdaja, si lahko pri njej sposodiš (no, če jih ima in če je to tvoj fetiš) prostostoječe nogavice. No kot pri vas puncah CDjev, se je pri meni nabralo kar nekaj takšnih dodatkov :-) Mogoče lahko imamo garažno razprodajo…

 7. Saša je rekel/rekla:

  @Valter; a ti bi prostostoječe nogavice prodajal? :)
  jaz pa se mojega držim že zadnjih 25 let in vse kasete in pa kakšne nogavice mojih bivših so že rahlo iz mode, če ne že popolnoma zaprašene in razpadle :) No, mogoče pa lahko na garažni razprodaji dosežem celo kakšno dobro antikvariaško ceno :)

 8. Simona je rekel/rekla:

  Če boš imel garažno razprodajo, pridem, saj nogavice 1,2,3 strgam! samo malo še počaki, tja do jeseni, boš imel več zaslužka, ker bo tudi potreba po nogavicah narasla :)

 9. ta pametna je rekel/rekla:

  Glede na prebrano, se bojim, da bo Valter porabil vse te stoječe zadeve raje za sebe :-) Škoda, da te ne poznam, bi ti lažje svetovala, katere barve in vzorci ti bolje pristojijo. :-)

Pusti odziv